Terugbetalingsbeleid

Retourbeleid

We hopen altijd dat u precies vindt wat u zoekt - we accepteren echter graag retourzendingen als ze aan de juiste voorwaarden voldoen.

Hoe retourneert u uw Vieux Jeu-product?

1. Meld je retour aan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling*. Breng ons per e-mail op de hoogte via info@vieuxjeu.be. Vermeld in de e-mail het artikel en de reden van retour.
*Online retourneren van gekochte artikelen in onze Flagship Store is niet mogelijk.
2. Verpak de artikelen die je wilt retourneren en voeg labels, accessoires en bijbehorende documenten toe. Zorg ervoor dat de artikelen niet gedragen of beschadigd zijn.
3. Breng je pakket naar een afhaalpunt en stuur het naar het adres dat je via e-mail hebt ontvangen. Let op: De kosten van het retouretiket zijn voor eigen rekening, tenzij anders overeengekomen.
4. Zodra we je retourzending correct hebben ontvangen, sturen we je een gratis omruiling of krijg je je geld binnen 14 werkdagen terug.

Ruilen of terugbetalen

Ruilen

Een andere maat of kleur nodig? Vieux Jeu biedt u graag een gratis omruiling aan. Neem contact op met info@vieuxjeu.be om uw bestelling te ruilen. Als je het artikel onmiddellijk nodig hebt of wilt ruilen voor een duurder product, plaats dan een nieuwe bestelling op vieuxjeu.be of ga naar een winkel.

Terugbetaling

Je ontvangt een e-mailbevestiging zodra we je retourzending correct hebben ontvangen*, en je kunt je terugbetaling binnen 14 werkdagen na deze mededeling verwachten, in de vorm van de oorspronkelijke betaling. Het kan 3-5 werkdagen duren voordat de restitutie van je creditcard op je rekeningoverzicht wordt weergegeven.

*De verkoper behoudt zich het recht voor om terugbetaling van het overeenkomstige bedrag van het geretourneerde artikel te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen al zijn gebruikt of beschadigd door een andere schuld dan de verkoper of de leverancier van de levering.


Neem bij vragen contact met ons op.

 

CONTACTEER ONS EMAIL
Maandag - Vrijdag 10h-17h30
Zaterdag 12h - 17h
+32 473 79 22 09

info@vieuxjeu.be