Shipping policy

Goed nieuws! We verzenden vanuit België over de hele wereld. Alle bestellingen die voor 13.00 uur worden gedaan, worden dezelfde dag nog verzonden! Alle bestellingen worden binnen 2-4 werkdagen bezorgd. We bieden gratis geschenkverpakkingen en geschenkberichten voor dat extra speciale moment.

Artikelen die op de website staan, zijn op voorraad en direct leverbaar. Als dit niet het geval is, wordt er onmiddellijk contact met je opgenomen. Na ontvangst van je bestelling en betaling worden je artikelen zo snel mogelijk klaargemaakt voor verzending. De levertijd binnen België is meestal de volgende werkdag. Express-leveringen zijn mogelijk, tegen extra kosten. Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@vieuxjeu.be of via het contactformulier.

Het land van levering moet altijd overeenkomen met het land van aankoop. De verzendkosten van je bestelling zijn afhankelijk van het land waar je pakket naartoe moet. Bij het plaatsen van de bestelling worden de verzendtarieven aangepast aan het land van verzending.

Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een bevestigingsmail. Om uw bestelling te volgen, voert u uw bestelnummer in via de link die door de koeriersdienst wordt verstrekt.

We doen er alles aan om de mogelijke gevolgen van vertragingen tot een minimum te beperken. Houd er echter rekening mee dat zendingen onderhevig kunnen zijn aan inklaringsprocedures die vertragingen kunnen veroorzaken in de geschatte leveringen.