Over

Over

Als je net een tennisles achter de rug hebt in je nu al overvolle agenda, dan heb je een mooie outfit nodig om de dag af te sluiten. Ga de baan op met Vieux Jeu, het modernistische sportkledinglabel van de Belgische ontwerper Claudia Storme.

De trend is een klassieker: we hebben allemaal een drukke agenda, maar we willen onze sportles niet opgeven. ‘Als je het wilt laten gebeuren, is het verstandig om stijl boven functie te stellen’, dixit Claudia Storme.

Ontdek de boho-allure van Vieux Jeu, het Belgische label dat de sfeer van vervlogen tijden weergeeft. Claudia Storme haalt inspiratie uit een van de “Oldest games”. Maar kijken naar het verleden suggereert niet altijd een verlangen naar wat verloren is; eerder een verlangen om opnieuw uit te vinden en in ere te herstellen.

Vieux Jeu, het go-to-label voor mooie maar functionele tenniskleding en -accessoires met die gemakkelijk te dragen “je ne sais quoi”, viert de glamour van een verloren tijd en geeft klassieke vormen een moderne draai.

Subscribe to Our Newsletter.

Sign up for email updates on the latest Vieux Jeu collections, campaigns and events and get 10% discount on your next purchase.