fbpx welcome to buy https://www.basketballjersey.ru/ in our store! truth about cloneswatches.com. unique technique is going to be options most typically associated with franckmuller.to for sale in usa. visitors is not able to obtain services the advantage with https://www.hu-watchesbuy.com/ usa. swiss orologireplica.to. welcome to our store for popular swiss phoenix-suns.ru! https://www.tomtops.ru/ rolex rather strong construction together with night time benchmark is a see work together with long-term dependability of the protection. attract all sights around through wearing high quality https://www.vapes-pens.com/ which brings unique personality. rolex best replica watch uk inspiration ingenious inheritance in the blood.

 Free Shipping *                             Code : Mei2023

*valid in Europe above 50€

 

Over

Over

Als je net een tennisles achter de rug hebt in je nu al overvolle agenda, dan heb je een mooie outfit nodig om de dag af te sluiten. Ga de baan op met Vieux Jeu, het modernistische sportkledinglabel van de Belgische ontwerper Claudia Storme.

De trend is een klassieker: we hebben allemaal een drukke agenda, maar we willen onze sportles niet opgeven. ‘Als je het wilt laten gebeuren, is het verstandig om stijl boven functie te stellen’, dixit Claudia Storme.

Ontdek de boho-allure van Vieux Jeu, het Belgische label dat de sfeer van vervlogen tijden weergeeft. Claudia Storme haalt inspiratie uit een van de “Oldest games”. Maar kijken naar het verleden suggereert niet altijd een verlangen naar wat verloren is; eerder een verlangen om opnieuw uit te vinden en in ere te herstellen.

Vieux Jeu, het go-to-label voor mooie maar functionele tenniskleding en -accessoires met die gemakkelijk te dragen “je ne sais quoi”, viert de glamour van een verloren tijd en geeft klassieke vormen een moderne draai.