Onze VJ-ambassadeurs

Our Vieux Jeu brand ambassadors embody the essence of excellence and sportsmanship,
serving as role models for athletes of all levels. Each ambassador has been carefully chosen
not only for their remarkable achievements in their respective sports, but also for
their dedication, integrity, and unwavering commitment.

This mirrors our own commitment to delivering exceptional sport apparel and accessories that complement your passion and elevate your game.

Magali Kempen

Magali Kempen is een professionele, Belgische tennisspeelster. Magali heeft een hoge singles ranking van de Women's Tennis Association van 167. Haar doel is om zo snel mogelijk in de top 100 te staan.

"Vieux Jeu kun je op en naast het veld dragen, dat maakt dit merk zo bijzonder. Je bent altijd sportief chic, stijlvol en vooral heel comfortabel gekleed."

Mijn favoriete artikelen? "Het is moeilijk te zeggen welke mijn favorieten zijn, aangezien ik van alle items hou. Maar laten we voor de Lara-jurk gaan, het is mijn nummer één!"

Lara Salden

Lara Salden is een professionele, Belgische tennisspeelster. Ze keerde onlangs terug om op het internationale circuit te spelen en heeft momenteel een hoge singles-ranglijst van de Women's Tennis Association van 504.

Lara's ambitie is om te proberen het beste uit haar carrière te halen. Door fit te blijven heeft ze de meeste kans om binnenkort grandslamtoernooien te bereiken.

"Ik hou van Vieux Jeu omdat het een Belgisch merk is en een unieke stijl biedt. Het is klassiek, maar tegelijkertijd verfrissend."

Mijn favoriete artikelen? "Alle jurken! Ik vind het heerlijk om in een jurk te spelen omdat de jurken van Vieux Jeu zo comfortabel zitten. Soms lijkt het zelfs alsof je naar een gala gaat. Ik voel me zelfzeker op het veld als ik een mooie VJ-outfit draag."

Sabine Appelmans

Sabine Appelmans is een voormalige professionele tennisspeelster uit België. De laatste jaren combineert ze al haar passies in haar job, ze geeft tenniscommentaar zowel voor Sporza als voor Eurosport. Ook geeft ze bewegingslessen en workshops over een gezonde leefstijl in bedrijven.

Sabine's ambitie is om fit & actief te blijven, zich te vermaken op de baan en tegelijkertijd haar Padelspel te verbeteren. "Ik hou van het sociale aspect van Padel omdat je altijd een partner op de baan hebt."
"De collectie van vieux jeu is comfortabel, modieus en vooral heel elegant. Ik krijg altijd complimenten over mijn outfit als ik Vieux Jeu draag!"

Mijn favoriete artikelen? De plissérokken! Ze doen me denken aan toen ik jong was en dit soort rokken droeg en het beweegt en valt mooi rond het lichaam!"

Anastasia Huijsegoms

De jonge, Anastasia Huijsegoms is een professionele tennisser uit België. Met een krachtige tennis heeft Huijsegoms het potentieel om de komende jaren op ITF-niveau een grote rol te spelen. De ambitie van Anastasia is om de nummer 1 van de wereld te worden door zoveel mogelijk grand slams te winnen.

"Vieux Jeu is voor mij een bijzonder merk. De kleding is niet alleen mooi, stijlvol en elegant maar biedt ook veel comfort en kwaliteit.

Mijn favoriete artikelen?
"Ik vind het heerlijk om te spelen met het dragen van de Lara- en Lina-jurken en om het af te maken met de comfortabele, leuke truien. Ik ben blij dat ik merkambassadeur ben van dit prachtige merk."

Elyne Boeykens

Elyne Boeykens is een Belgische tennis- en padelspeelster. Tennis is haar eerste liefde en het zal ook haar laatste zijn! Toch ligt haar echte focus tegenwoordig op padel. Haar doel is om echt mee te doen op het hoogste niveau in België en internationaal!

"Wat Vieux Jeu onderscheidt van andere sportmerken, is dat de items niet alleen elegant zijn, maar ook erg comfortabel. Elk item is gemaakt om te mixen en matchen, zodat je gemakkelijk verschillende combinaties kunt maken door de verschillende collecties."

Mijn favoriete artikelen? "Ik draag de Gina Hoodies in de verschillende kleuren graag zowel op het veld als daarbuiten! Ze zitten als gegoten! Net als de Lara-jurken zijn dit de perfecte combinatie tussen sport en stijl. Ik ben er dol op!"

Maria Matsoukatidi

De jonge, Maria Matsoukatidi is een tennisser uit Griekenland. Momenteel volgt ze haar opleiding aan de Tipsarevic Tennis Academy in Belgrado, opgericht door Novak Djokovic voor jonge talenten.

Maria's doel is om succesvol te zijn in deze sport, maar ze wil vooral genieten van wat ze doet. Met hard werken en de ambitie om beter te worden, zal ze proberen de top te bereiken!

"Ik vind het idee van een merk dat probeert de retro/vintage stijl nieuw leven in te blazen erg leuk. Dit merk is niets wat je ooit eerder hebt gezien. De elegante details, verschillende stijlen en felle kleuren zorgen voor een uitgesproken eigenheid."

Mijn favoriete items? "Zo'n moeilijke vraag! Ik heb veel favorieten, ik ben dol op alle jurken van Lara, tops van Emma, rokken van Chantal en tops van Birgits!"

Stay tuned as we continue to collaborate with more exceptional individuals
who embody the spirit of Vieux Jeu. We are excited to witness
their journeys unfold and share their triumphs with you!

Hoe word je een Vieux Jeu-ambassadeur?

Wij zijn actief op zoek naar atleten die het merk Vieux Jeu willen dragen en vertegenwoordigen. Hoewel we uw liefde voor sport en interesse in Vieux Jeu waarderen, accepteren we geen ongevraagde sponsorverzoeken.

Contactformulier

Onze nieuwste collectie

1 van 11